Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Dulasta Metaalbewerking BV

Dulasta Metaalbewerking BV

Over ons

Staalplaat bewerken en het lassen van complexe delen is de specialiteit van Dulasta. Van klein tot het grootste formaat. Een gecertificeerde leverancier met een uniek state of the art machinepark. Dit machinepark in combinatie met onze vakmensen, maakt dat wij in staat zijn om de meest uiteenlopende stalen componenten onder hoge kwaliteitseisen te produceren.

Nieuws

Job Ads

Kanter / Zetter

Zoek jij als zetter meer variatie in je werk? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Ter aanvulling op ons team zoeken wij een kanter / zetter die een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaat. Je werkt met diverse materiaalsoorten en -diktes, je zet producten op basis van orders en tekeningen en bent deels bezig met programmering.

De buigafdeling heeft een modern machinepark, waaronder de grootste kantbank van Nederland. De machines zijn voorzien van de nieuwste besturing, waardoor de afdeling voorop blijft lopen in automatisering.

Momenteel wordt er een nieuwe hal gebouwd waarin meerdere grote kantbanken worden geplaatst. Om deze capaciteit goed te kunnen benutten, hebben wij ruimte voor ervaren vakkrachten. Door te rouleren met de werkplekken, heb je afwisseling in het zetwerk. Bij Dulasta kom je veel diverse en complexe werkstukken tegen, met elke dag nieuwe uitdagingen.

Als kanter / zetter werk je bij Dulasta dus in een unieke plaatwerkafdeling. Kom jij langs voor een kennismaking?

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top