Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Maakindustrie Expo App

Maakindustrie Expo App: Optimaliseer jouw bezoek met de event app

Met trots presenteren wij onze nieuwe event app, Maakindustrie Expo app, met diverse functies die jouw ervaring als bezoeker voor, tijdens en na het event zullen verbeteren. 

De app is meer dan alleen een planningstool: het wordt jouw persoonlijke assistent, ontworpen om jou een naadloze ervaring te bieden. Bereid jouw bezoek aan Maakindustrie Expo van tevoren voor, zodat je er het maximale uit kunt halen. Met onze nieuwe app kun je eenvoudig jouw dag op het event plannen. 

🤝 Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen 
Ontvang op maat gemaakte suggesties over wie je zou willen ontmoeten. Onze slimme algoritmes analyseren jouw voorkeuren en stellen de meest relevante connecties voor.

📅  Ontdek de kennissessies en stel jouw programma op maat samen
Ontdek de verschillende kennissessies, lees meer over de onderwerpen en sprekers en voeg de sessies die jij interessant vindt rechtstreeks toe aan jouw persoonlijke agenda. Creëer jouw persoonlijke planning door de kennissessies en workshops toe te voegen die jou interesseren.

VOORDELEN MAAKINDUSTRIE EXPO APP​

 1. Efficiënt netwerken: identificeer eenvoudig professionals en experts die voor jou interessant kunnen zijn en plan jouw bijeenkomst effectief
 2. Gepersonaliseerde ervaring: ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw interesses en professionele behoeften
 3. Blijf georganiseerd: houd jouw planning, afspraken en sessies waarin jij geïnteresseerd bent overzichtelijk op één plek
 4. Altijd up-to-date: ontvang event updates en notificaties in realtime

HOE WERKT HET?

 • Registreer je allereerst voor Maakindustrie Expo: na registratie ontvang je een mail waarmee je jouw account in de app kan aanmaken
 • Stel jouw profiel in: vertel ons je interesses, jouw bedrijfsactiviteit en waarnaar je op zoek bent tijdens het event 
 • Begin met het ontmoeten van mensen: verken aanbevelingen, maak contact met andere professionals en plan afspraken tijdens het event
 • Download de app: je kunt de app ook downloaden om tijdens het event te gebruiken en jouw planning op zak te hebben!
 • Haal het meeste uit jouw bezoek: met jouw persoonlijke planning bij de hand kun je je concentreren op het leggen van nieuwe connecties en het verkrijgen van waardevolle inzichten

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW BEZOEK!

FAQ

Bezoekers, sprekers en exposanten kunnen inloggen in de app, waarin ze het laatste nieuws van het event kunnen volgen en verbinding kunnen maken met andere bezoekers, exposanten of sprekers. Ze kunnen met de app:

 • Het kennisprogramma bekijken en sessies in hun agenda plannen
 • Netwerken met andere bezoekers, exposanten of sprekers
 • Plannen van afspraken met anderen tijdens het event
 • Sprekers- en exposanteninformatie bekijken
 • De plattegrond bekijken

De app is te downloaden in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android). Zoek op Maakindustrie Expo.

Na registratie voor de beurs, ontvang je een welkomstmail om je account voor de app te activeren. Vul het emailadres waarmee je hebt geregistreerd in en het registration ID/badge ID uit de welkomstmail. Vervolgens maak je een wachtwoord aan, waarmee je in het vervolg kunt inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

In de exposantenlijst vind je alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant jouw interesse bevestigt, kun je met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Onder ‘App gebruikers’ zie je alle gebruikers van de app. Wil je contact maken met bijvoorbeeld een andere bezoeker van de beurs, dan zoek je deze persoon op en klik je op ‘Toon interesse’ om je interesse kenbaar te maken.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wil je een sessie bijwonen, dan kun je deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ zie je aanbevelingen die specifiek voor jou worden weergegeven, zoals exposanten, standpersoneel, andere bezoekers, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op jouw profiel en jouw interesses. Je kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top