Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen?

Ontmoet vakmensen uit allerlei sectoren binnen de maakindustrie in 2 dagen in Noordoost Nederland en het grensgebied van Duitsland. Laat zien wat jij hen te bieden hebt, scoor nieuwe leads, deel je kennis en ontmoet je collega’s uit de branche. Laat zien welk component jij in huis hebt om het gezamenlijke doel van de maakindustrie te bereiken. 

EasyGo

Een standaard onderdeel van je deelname aan Maakindustrie Expo is EasyGo. Dit is een servicepakket waarmee je je zichtbaarheid voorafgaand en tijdens beurs vergroot. Voor elke beursdoelstelling is er een passend pakket. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit je beursdeelname haalt!

Wie is de bezoeker

De bezoekers van Maakindustrie Expo zijn beslissers en mede beslissers uit de maakindustrie in Noordoost Nederland. Zij zijn altijd bezig met het optimaliseren van hun product of het proces hiervan. Help jij ze hiermee? Ontmoet daarnaast ook de werknemer van de toekomst.

Facts & Figures 2022

Klik hieronder op de button voor de Facts & Figures van Maakindustrie Expo 2022. Lees in dit document onder andere de ervaringen van onze exposanten, de kwaliteit van de bezoekers, het doel van de bezoekers en de exposanten en de geografische verdeling van de bezoekers.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij kan bijdragen aan het gezamenlijke doel van de maakindustrie? Ga het gesprek eens aan met onze adviseur Joeri Groothuis! 

Scroll naar top