Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Waarom je Maakindustrie Expo 2024 niet mag missen

Maakindustrie Expo is er voor de makers van vandaag en morgen!
Maakindustrie Expo beschikt over vier hallen met meer dan 100 exposanten. Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!

Wist je dat er op Maakindustrie Expo verschillende experiences zijn waarmee jij op de hoogte raakt van alle trends en ontwikkelingen in de branche? Klik op onderstaande onderdelen voor meer informatie!

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio!

Actueel

Ontdek nieuwe producten en innovaties bij de exposanten en o.a. de Materialententoonstelling.

Bespaar tijd

Met het efficiënte beursconcept van Maakindustrie Expo bespaar jij tijd. In één dag ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de maakindustrie!

Kennis

In de MIX Studio worden actuele onderwerpen besproken in kennissessies, workshops, webinars en een ‘pressure cooker’.

Netwerken

Ons kent ons in Noordoost-Nederland; de ideale plek om jouw netwerk te onderhouden of uit te breiden!

3D Experience

Wil jij weten of een onderdeel geschikt is voor 3D printen? Binder3D | Proeftuin Industrieel 3D Printen vertegenwoordigt met 4 partners een 3D Experience op Maakindustrie Expo. Met verschillende 3D printers laten zij printtechnieken zien.

CitoForma is bijvoorbeeld specialist op het gebied van printen met harsen. Fiberneering is ervaren op het gebied van grote modellen. Ook kun jij materiaal meenemen en uitproberen of dit geschikt is voor 3D printen. Studenten van NHL Stenden gaan op de beurs aan de slag met allerlei vraagstukken van bezoekers.

Cobot Experience

De cobot experience laat zien hoe technologie ingezet kan worden om productieprocessen efficiënter in te richten.
Bijvoorbeeld door exposanten: WeCobot, Valk Welding, Kosters Machine Service en Hagoort Group.

Materialententoonstelling

Met de materialententoonstelling van MaterialDistrict halen we iets nieuws naar de beurs en dit staat bol van materiaalinspiratie. MaterialDistrict is een platform op het gebied van innovatieve materialen, waarbij ze inzetten op circulaire economie. Welke materialen dragen bijvoorbeeld bij aan een gezonde leefomgeving? MaterialDistrict geeft antwoord op die vraag. Ontdek de laatste ontwikkelingen op materiaalgebied!

Ontdek ons kennisprogramma

Tijdens de beurs vind je direct toepasbare kennis in de Kennis Studio en in het productaanbod van de exposanten. Laat je inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie volgend jaar de kennis van vandaag kan zijn! Maakindustrie Expo richt zich letterlijk op de makers van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier.

Smart Badge technologie

Tijdens een beursbezoek aan Maakindustrie Expo is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. De volgende dag ontvang je alle informatie van de gescande stands in je mailbox! Wil je weten welke voordelen dit voor jouw beursbezoek nog meer oplevert?

Scroll naar top