Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Programma 2024

Kennisprogramma 2024

Op woensdag 15 mei 2024 bieden wij exclusief voor bezoekers een LinkedIn training aan. Hieronder vind je meer informatie. Klik hier om het kennisprogramma van vorig jaar terug te kijken en schrijf je in voor exclusieve content.

Woensdag 15 mei 2024

Vergroot je zichtbaarheid en commerciële kansen met LinkedIn | Social Selling Soach; Jorrit Drieënhuizen

Vergroot je zichtbaarheid en commerciële kansen met LinkedIn! | Social Selling Soach; Jorrit Drieënhuizen

Vergroot je zichtbaarheid en commerciële kansen met LinkedIn! | Social Selling Soach; Jorrit Drieënhuizen

Donderdag 16 mei 2024

Neem je telefoon mee, want we gaan pubquizen zonder het bier en zoutjes! We gaan op een luchtige manier, zonder dat we hierbij de LEL overschrijden, in op de vraag wat explosieveilgheid inhoudt. Waarom het belangrijk is om kennis op peil te houden en hoe je dit doet, waar een klant of leverancier mee te maken krijgt als iets een ‘one of’ product is die in een ATEX omgeving gebruikt gaat worden, en is het nu patat of friet? Stuk voor stuk brandende vragen die wij in drie kwartier samen met jullie proberen te beantwoorden en waarbij wij ook jullie kennisniveau proberen te achterhalen, zo weet je of er nog wat te verbeteren valt. Uiteraard vertellen wij jullie ook hoe je dit het beste kunt gaan doen.

Vergroot je zichtbaarheid en commerciële kansen met LinkedIn!

Wij helpen jou om LinkedIn succesvol in te zetten, bijvoorbeeld voor het creëren van commerciële kansen of het aantrekken van nieuwe medewerkers. Dat is het doel van deze LinkedIn kennissessies tijdens Maakindustrie Expo 2024. In korte en praktische sessies leer je de belangrijkste vaardigheden om meer uit LinkedIn te halen en dit toe te passen in de praktijk.

We organiseren samen met onze partners De Koninklijke Metaalunie en Verenigde Maakindustrie Oost op woensdagmiddag 15 mei 2024 drie inhoudelijke kennissessies die interessant zijn voor diverse doelgroepen zoals bijvoorbeeld ondernemers, sales, marketing en HR.

In samenwerking met:

Jorrit Drieënhuizen | Social Selling Coach

Praktische informatie
Deze sessies zijn gratis te bezoeken op Maakindustrie Expo. Wil je zeker zijn van een plekje dan moet je je nog even inschrijven voor de sessie én je gratis ticket voor Maakindustrie Expo registreren zodat je toegang krijgt tot de beursvloer.

Scroll naar top