Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Ik ben exposant

Praktische informatie

Praktische informatie

Het is belangrijk dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op je beursdeelname aan Maakindustrie Expo. Zo zorg je ervoor dat je het maximale uit je beursdeelname haalt. Alle praktische informatie zoals het plaatsen van bestellingen, standhoudersbadges en op- en afbouwdagen hebben we voor je verzameld!

EasyGo

EasyGo is een servicepakket voor alle exposanten. Het pakket boost jouw zichtbaarheid, bereikbaarheid en ROI

My Easyfairs

In My Easyfairs vorm je een persoonlijk bedrijfsprofiel, vind je diverse documenten en kan je bestellingen plaatsen voor jouw stand

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Als exposant kan je een reader plaatsen bij de stand. Deze readers kunnen bezoekers scannen met hun Smart Badge. Wanneer je reader wordt gescand, ontvangt de bezoeker jouw aangeleverde informatie in zijn mailbox.

Wij maken jouw deelname "Easy"

Wij maken het 'Easy' om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met (potentiële) relaties én om zaken te doen. Als exposant hoef je je alleen nog druk te maken over jouw eigen doelen tijdens de beursdeelname. Wij zorgen voor de rest!

Laat jouw klanten weten dat je deelneemt

Jouw deelname promoten

Wij stellen marketingmiddelen beschikbaar in aanloop naar Maakindustrie Expo zodat jij jouw beursdeelname kenbaar kan maken aan (potentiële) relaties. Dit is te vinden onder 'Marketingmateriaal'.

Nodig je relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van relaties via de uitnodigingsservice. Dit is een belangrijke marketingdoel waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business

Scroll naar top