Ik ben exposant
Nodig jouw relaties uit

Nodig jouw relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. 

Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving, via My Easyfairs, en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop. 

Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

De belangrijkste voordelen van deelname op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. Jij hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties! En alles is AVG-proof!

Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd jij tijd over en kan jij jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

3. Jij draagt bij aan de bezoekerskwaliteit

Jij wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb jij veel invloed op wie jou ontmoet.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand

Omdat jij tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij jou voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om jouw relatielijsten aan te leveren, geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van MIX Noordoost en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen jij ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

Voor jou op een rij:

Scroll naar top