Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Nieuw: Maakindustrie Expo App

Maakindustrie Expo App: Optimaliseer jouw beursdeelname met de event app!

Met trots presenteren wij onze nieuwe event app, Maakindustrie Expo app, met diverse functies die jouw zichtbaarheid voor, tijdens en na het event zullen vergroten. De app stelt jou in staat om op elk moment in contact te komen met klanten, prospects en potentiële partners en is daarmee meer dan alleen een planningstool.

🚀 Bereid je voor door jouw profiel aan te maken en jouw teamleden uit te nodigen
Bedrijfsgegevens worden vooraf ingevuld vanuit My Easyfairs. Je hoeft alleen jouw planning tijdens het event voor te bereiden met de app, zodat bezoekers van tevoren al met jou kunnen communiceren en afspraken op het event kunnen plannen.

🤝 Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen 
De app stelt jou de meest relevante connecties voor. Mensen die je waarschijnlijk absoluut op het event wilt ontmoeten, gebaseerd op jouw voorkeuren en interesses.

VOORDELEN MAAKINDUSTRIE EXPO APP:​

 1. Maximaal netwerken: Vergroot jouw kansen om in contact te komen met gelijkgestemde professionals.
 2. Efficiënte afspraken: Gemakkelijk communiceren en afspraken plannen.
 3. Gepersonaliseerde ervaring: Stem jouw eventervaring af op jouw professionele doelstellingen.

HOE WERKT HET?

 • Registreer jouw standpersoneel: Na registratie ontvangen zij een e-mail om hun account in de app aan te maken
 • Stel jouw gebruikersprofiel in: Vertel ons over jouw interesses en waar je naar op zoek bent tijdens het event.
 • Download de app: Download de app en profiteer altijd en overal van de voordelen.

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW BEZOEK!

FAQ

Exposanten, bezoekers en sprekers kunnen inloggen in de app, waarin ze het laatste nieuws van het event kunnen volgen en verbinding kunnen maken met bezoekers, andere exposanten of sprekers. Gebruikers kunnen met de app:

 • Het kennisprogramma bekijken en sessies in hun agenda plannen
 • Netwerken met exposanten, bezoekers of sprekers
 • Plannen van afspraken met anderen tijdens het event
 • Sprekers- en exposanteninformatie bekijken
 • De plattegrond bekijken

De app is te downloaden in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android). Of zoek op Maakindustrie Expo.

Na het aanmelden van jouw standpersoneel ontvangen zij een e-mail om hun account aan te maken in de app. In deze welkomstmail staat een registration ID/badge ID. Vervolgens kunnen zij een wachtwoord aanmaken, waarmee ze in het vervolg kunnen inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

Onder ‘App gebruikers’ zie je alle gebruikers van de app. Wil je contact maken met bijvoorbeeld een bezoeker van de beurs, dan zoek je deze persoon op en klik je op ‘Toon interesse’ om je interesse kenbaar te maken.

In de exposantenlijst vind je alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant jouw interesse bevestigt, kun je met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wil je een sessie bijwonen, dan kun je deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ zie je aanbevelingen die specifiek voor jou worden weergegeven, zoals bezoekers, standpersoneel, andere exposanten, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op jouw profiel en jouw interesses. Je kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top