Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

VDL Wientjes Emmen B.V.
VDL Wientjes Emmen B.V.

VDL Wientjes Emmen B.V.

Over ons

VDL Wientjes Emmen is dé toeleverancier van hoogwaardige kunststofproducten, waarbij wij ons onderscheiden door onze betrouwbare en innovatieve aanpak. Als partner voor onze klanten en leveranciers zetten wij met durf, passie en expertise onze technieken Spuitgieten, SMC-productie, SMC-persen en Assemblage in. Onze kracht ligt in de unieke combinatie van deze technieken, waarmee we zowel kleine als grote series produceren voor de internationale markt. Op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap lopen wij voorop in kunststofverwerkingstechnieken in samenwerking met onze stakeholders.

We streven naar een organisatie die efficiënt, betrouwbaar en maatschappelijk verantwoord is door continue innovatie, duurzaamheid en technologische vooruitgang. Onze focus ligt op het bieden van baanbrekende oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en klanttevredenheid.

We creëren een inspirerende, inclusieve en veilige werkomgeving waarin elke medewerker wordt aangemoedigd om bij te dragen aan onze gezamenlijke successen. We geloven in het potentieel van elk individu, bieden kansen voor groei en ontwikkeling en streven ernaar niet alleen een unieke leverancier voor onze klanten te zijn, maar ook een bedrijf dat trots is op zijn sociale normen en waarden, verantwoordelijkheden en een positieve impact wil hebben op de gemeenschap.

VDL Wientjes Emmen streeft ernaar binnen de kunststofmarkt een toonaangevende partner te zijn met uitgebreide kennis en een unieke combinatie van technieken. We passen deze technieken toe om te komen tot oplossingen die zowel innoverend als maatschappelijk verantwoord zijn.

Producten

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top