Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Yes tech careers
Yes tech careers

Yes tech careers

Over ons

Yes tech careers is een detacheringsbureau nieuwe stijl, voor de technische maak- en procesindustrie. Wij hebben jarenlange ervaring in het detacheren van techprofessionals en merkten dat de roep om talenten met meer dan alleen technisch inhoudelijke skills steeds groter werd. Daarom zijn wij Yes gestart, om techprofessionals niet alleen nu van waarde te laten zijn, maar juist ook in de toekomst.

Nieuws

Job Ads

Project Coördinator

Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken, praktisch is en je verantwoordelijkheid neemt. Creatief en innovatief aan het werk gaan krijg je energie van en werken onder tijdsdruk kun je aan. Je weet jouw kennis goed over te dragen aan anderen en kan goed prioriteiten stellen. Je coördineert de ontwerpactiviteiten van de verschillende technologieafdelingen en je bent het centrale aanspreekpunt voor een project tijdens de gehele productie-, assemblage en testfase.

Vacatureadvertenties bekijken »

Lead Mechanical Engineer

Je zorgt voor ondersteuning van de begrotingsafdeling gedurende de offerte fase, geeft een inschatting van uren bij aanvang van het project en bewaakt het budget tijdens de uitvoering van de mechanical engineering werkzaamheden;
Je bundelt beschikbare informatie in ontwerpeisen, gebaseerd op de van toepassing zijnde klantspecificaties, proces berekeningen, wet- en regelgeving, constructiecodes, budget- en projectplanning, projectinstructies etc.

Vacatureadvertenties bekijken »

Projectleider

Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van technische projecten binnen het beschikbare budget en planning met behoud van de goede relaties met de opdrachtgevers en voor het realiseren van een zo optimaal mogelijke arbeidsomstandigheden, milieubescherming, kwaliteit en projectresultaat.

Vacatureadvertenties bekijken »

Automation Engineer

De Automation Engineer werkt op de afdeling Engineering en heeft zijn focus op industriële automatisering van productie processen. Je beheert de procesbesturingssystemen volgens de geldende richtlijnen, procedures en standaarden. Daarnaast draag je bij aan de optimalisatie (kwaliteit/ kwantiteit) van productie en neem je deel aan verbeterprogramma’s met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Lead Engineer Primair

Als Lead Engineer Primair ben je verantwoordelijk voor alle werktuigbouwkundige constructies die op een hoogspanningsstation te vinden. Van de staalconstructies waar de hoogspanningslijnen aan komen te hangen tot aan de trafohuisjes die bescherming bieden.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top