Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Exclusieve content

Content programma 2024

Op deze pagina tref je alle content van het kennisprogramma van 2024 aan. Deze sessies zijn ontworpen om een dieper inzicht te bieden in specifieke onderwerpen en worden geleid door vooraanstaande experts. Klik hieronder op de kennissessies die jij graag terug wilt kijken!

Woensdag 15 mei:

  • Boost jouw business met LinkedIn – Social Selling Expert Jorrit Drieënhuizen
  • LinkedIn en AI – Social Selling Expert Jorrit Drieënhuizen
  • Aantrekken van nieuwe medewerkers via LinkedIn – Social Selling Expert Jorrit Drieënhuizen
  • Hoe kan online innoveren bijdragen aan de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen – Solvisoft 

Donderdag 16 mei:

 • Het draait niet alleen om jouw producten – Frontis
 • De invloed van AI op jouw toekomstige werkomgeving – Prodware
 • Impact van Europese duurzaamheidswetgeving op internationale ondernemers – Evofenedex 

Boost jouw business op LinkedIn

LinkedIn is hét platform voor professionals en biedt een schat aan kansen om je zichtbaarheid te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken, je content aan een breed publiek te presenteren en jezelf beter vindbaar te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat LinkedIn voor jóu gaat werken? In deze kennissessie behandelen we en gaan we aan de slag met de 4 basiselementen van social selling op LinkedIn. Met praktische voorbeelden en tips leren de deelnemers wat er nodig is om commerciële resultaten te behalen via LinkedIn.

Door: Social Selling Expert 
Spreker: Jorrit Drieënhuizen

LinkedIn en AI

De ontwikkelingen rondom AI gaan snel, ook in het salesproces. Verken de mogelijkheden van AI op LinkedIn en ontdek hoe deze technologie jouw organisatie en salesstrategie kan helpen. Leer hoe AI u kan helpen bij het identificeren van potentiële leads, het personaliseren van uw benadering en het verbeteren van uw algehele efficiëntie. In deze kennissessie behandelen we de diverse mogelijkheden en toepassingen die AI te bieden heeft in het salesproces. Wij kijken hierbij naar de AI toepassingen in het LinkedIn platform zoals in Sales Navigator en andere AI tools die hierbij kunnen helpen.

Door: Social Selling Expert 
Spreker: Jorrit Drieënhuizen

Aantrekken nieuwe medewerkers via LinkedIn

Het aantrekken van nieuwe medewerkers blijft voor veel organisaties een uitdaging. Het aantal openstaande vacatures bij bedrijven is de laatste paar jaren sterk toegenomen. Vooral bij technische beroepen is dit een extra grote uitdaging. Voor bedrijven is het dus extra belangrijk om zich als een aantrekkelijke werkgever te profileren, maar ook om actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. LinkedIn is hiervoor een geschikt kanaal. Veel mensen gebruiken LinkedIn vooral voor hun eigen loopbaanontwikkeling. Jezelf presenteren als een aantrekkelijke werkgever is van groot belang. Dit gaat verder dan alleen het publiceren van vacatures. In deze sessie gaan we aan de slag hoe we het maximale uit LinkedIn kunnen halen om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Door: Social Selling Expert
Spreker: Jorrit Drieënhuizen

Hoe kan online innoveren bijdragen aan de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen

Kunt u uw klant 24/7 voorzien van klantspecifieke informatie? Uw omzet van Spare-Parts laten groeien en tegelijkertijd uw backoffice ontzorgen?

We praten u graag bij over de mogelijkheden van een integraal Spare-Part Portaal binnen de maakindustrie.

Door: Solvisoft
Spreker: Jerry van Setten

Het draait niet alleen om jouw producten

Het succes van jouw maakbedrijf begon met de lancering van een innovatief product. Maar vandaag de dag ondervindt de Nederlandse maakindustrie sterke concurrentie vanuit het Verre Oosten. Daar zijn productiekosten laag, opschalingen razendsnel en de nieuwste technologieën al geadopteerd. Dat betekent niet dat onze maakindustrie achterblijft. Integendeel: met digitale selfservice en advisering maakt ons kleine landje wereldwijd een groot verschil.

Robbin en Jeffrey blikken vooruit en geven je praktische inzichten hoe je deze digitale toekomst omarmt.

Door: Frontis
Sprekers: Jeffrey Loeters en Robbin ten Dolle 

De invloed van AI op je toekomstige werkomgeving

Prodware ondersteunt bedrijven bij de keuze voor een digitaal platform dat past bij je organisatie en laat zien welke digitale kansen je toekomstige concurrentievermogen kunnen versterken, Met behulp van diverse tools zoals workshops, levenscyclusbeheer, data-exploratiesessies en low-code ontwikkeling werken we samen om bedrijfsvoering te stroomlijnen en business intelligence te versterken. De aanpak van Prodware draait niet alleen om het leveren van een enkel project of implementatie; het draait om het creëren van een langdurige, waardegedreven samenwerking met onze klanten. AI is een belangrijke trend in de Maakindustrie die bedrijven veel kansen biedt.

Jeroen en Giel geven in deze presentatie een introductie van AI in de Maakindustrie en laten zien wat er op dit moment al mogelijk is, hoe je hiermee het verschil kunt maken en hoe je Field Service efficiënter kunt beheren met AI.

Sprekers: Giel Cuijpers (Microsoft) en Jeroen Paters (Prodware) 

Impact van Europese duurzaamheidswetgeving op internationale ondernemers

Wat is de impact van de duurzaamheidswetgeving uit Europa op het bedrijfsleven? En wat is de invloed ervan op jouw bedrijf? Tijdens deze sessie geven we inzicht in de nieuwste ontwikkelingen rondom de diverse wetgeving uit Europa. De meest bekende is nu de rapportagewetgeving CSRD, waar vooral grote bedrijven mee bezig zijn. Maar er is ook andere wetgeving die al van kracht is of in de maak waar ook het mkb mee te maken gaat krijgen.

Willemijn Gwanmesia, projectmanager IMVO en Compliance van ondernemersvereniging Evofenedex, praat je graag bij over de verschillende wetgeving en de onderlinge samenhang. Ze laat je zien hoe je kunt voldoen aan de compliance-eisen en welke risico’s er zijn als je niet compliant bent. Daarnaast gaat ze in op de kansen die de duurzaamheidswetgeving ook kan bieden.

Door: evofendex 
Spreker: Willemijn Gwanmesia

Scroll naar top