Duits Sustainable Solutions

Duits Sustainable Solutions

Over ons

Missie
Duits en haar dochters ZLI bv en DSS Machining willen full service ondernemingen zijn die zich richten op alle activiteiten in de mechanische industrie en dienstverlening met name op het gebied van duurzame energie oplossingen & apparaten-en module & machinebouw, van advies en ontwerp tot productie.

Visie
Wij streven ernaar om een marktbepalende betrouwbare voorkeurspartner te zijn voor de Nederlandse en Duitse markt. Dit willen we doen door onze ruime aanwezige kennis en ervaring, evenals het Duits kenmerkende ondernemerschap beschikbaar te stellen. We zijn innovatief in marktbenadering en product- en conceptontwikkeling, veelzijdig in het aanbod van producten en diensten en betrokken bij onze maatschappelijke omgeving.

Strategie
De strategie van Duits en haar dochters is erop gericht de continuïteit van de onderneming te waarborgen door middel van het vergroten van de waarde van het bedrijf, het excelleren in de levering van producten en diensten aan de klanten en het bieden van een plezierige en uitdagende werkomgeving aan de medewerkers.

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top