Hilmar Solutions B.V.

Hilmar Solutions B.V.

Over ons

Hilmar Solutions B.V.
Shaping Perfection. Daar draait het allemaal om bij Hilmar Solutions. Zowel het verspanen als lassen of een combinatie hiervan is Hilmar Solutions een solide en innovatieve partner voor nationale en internationale opdrachtgevers in verschillende markten. Onze kennis, ervaring en daadwerkelijke betrokkenheid zijn terug te zien in de kwaliteit van de producten, die hun weg vinden naar opdrachtgevers, all over the world.
Hilmar Solutions is gespecialiseerd in oplossingen voor diverse industrieën. Door de verscheidenheid in activiteiten en de grote specialistische kennis kunnen we eenvoudige én complexe hoogwaardige producten leveren
One stop shop, dat wil zeggen Hilmar Solutions draagt zorg voor het totale proces van A tot Z
(Reverse) engineering
Met behulp van onze software pakketten zoals 3D Inventor, 2D Autocad en Ezcam Van detail uitwerking van tekeningen tot en met reverse engineering van bestaande onderdelen. Met als doel: Het helpen, ondersteunen en ont-zorgen van onze klanten

Verspanen
Van kleine producten met uiterst nauwkeurige tolerantie eisen. Frezen tot afmetingen van 3 meter, draaien tot Ø1550 en kotteren tot afmetingen 3,5 meter. Hoogwaardig maar ook conventioneel. Up to date machinepark en vakmanschap staan garant voor een perfecte kwaliteit, hoge productiviteit en lagere kosten.

Lassen
Hoogwaardig laswerk, eventueel onder keur en in serie. Naast de veelvoorkomende lasprocessen, hebben we ervaring met het lassen van hoogwaardig staal, RVS, duplex, aluminium en titaan. Er is capaciteit voor lasconstructies tot een lengte van veertig meter.

Assemblage
Halffabrikaten, modules, complete machines; assemblage zoals ú het wilt. En met onze aanvullende diensten heeft u geen omkijken meer naar opslag, logistiek en voorraadbeheersing. Efficiënt en kostenbesparend.

Revisie en reparatie
Vanuit onze fabriek in Hoogeveen staan wij voor u klaar, met als motto wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De Kernwaarden van Hilmar Solutions B.V.
– Betrouwbaar en klantgericht in kwaliteit en levertijd.
– Flexibele houding voor onze klanten, werknemers en leveranciers.
– Het ont-zorgen en ondersteunen van onze klanten.

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top