Mata Kunststoffen

Mata Kunststoffen

Over ons

Op alle plaatsen waar verpakt, gevuld en getransporteerd wordt, worden producten van Mata ingezet. De onderneming uit Noordwijkerhout (NL) hoort bij de wereldwijd leidende producenten van glijprofielen, ketting- en riemgeleidingen, kettingspanners en individuele machineonderdelen voor de machine- en installatiebouw.
In de jaren 50 boekte Murtfeldt uit Dortmund (D), het moederbedrijf van Mata een groot succes met de introductie van zijn Origineel Werkstoff “S” groen®: De werknemers uit Dortmund creërden een merk dat momenteel nog steeds synoniem is voor goede glij-eigenschappen, grote afslijt- en slijtagebestendigheid en een lange levensduur.
Het huidige leveringsprogramma omvat een omvangrijke programma aan kunststoffen die brancheoverstijgend worden ingezet: in de automatiserings-, de montage- en bedieningstechniek, de aandrijf- en transporttechniek, de drank-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, in de medische techniek, bij het fabriceren van farmaceutica of het inrichten van laboratoria. Afhankelijk van behoefte bv. antistatisch, antibacterieel, slijtagebestendig, temperatuurbestendig, geluidreducerend. Of in een combinatie van verschillende eigenschappen.

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top