In de spotlight: GT Lastechniek, topkwaliteit producten en onverslaanbare service!

Alles op het gebied van laswerkzaamheden van hoogwaardige lasapparatuur tot NIL lasopleidingen, certificering, training en begeleiding  is te vinden bij GT Lastechniek. Vandaag spreken we met Edwin Otten, de commercieel directeur van GT Lastechniek.

Edwin, benadrukt dat GT Lastechniek bekend staat om hun kwaliteit, service en no-nonsense aanpak. Dit is duidelijk te zien in de vele hoogwaardige producten die zij aanbieden, waaronder lasautomatisering, las toevoegmaterialen, lasdampafzuiging en natuurlijk persoonlijke beschermingsmiddelen. Kortom alles wat een professionele lasser nodig heeft is bij hen te vinden.

Toekomstdromen en ambities
Edwin heeft aangegeven dat het niet noodzakelijk is om in de toekomst veel groter te worden. In plaats daarvan zullen ze zich meer richten op de klant en elke dag werken aan een nog innovatievere en betere aanpak. Ze willen zich blijven profileren als dé laspartner van Noord- en Midden-Nederland.

Doelgroep
Onze voornaamste doelgroep zijn klanten in de jachtbouw, staalconstructie, machinefabricage en technische dienstverlening, waar professionele lassers werkzaam zijn verteld Edwin. Onze producten en diensten zijn ontworpen om hen te ondersteunen bij het uitvoeren van hoogwaardig laswerk op een gekwalificeerd niveau. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkingsverbanden met technisch onderwijs.

Wat kunnen we van jullie verwachten tijdens Maakindustrie Expo?
Edwin: “Op de beurs presenteren we verschillende nieuwe, innovatieve lasprocessen en hun toepassingen, samen met slimme logistieke oplossingen op het gebied van lassen. Een van onze nieuwste producten die we zullen meenemen is de opvallende Virtual Reality Welder van Fronius.”

Wil jij meer weten over GT Lastechniek? Bezoek ze op 15 en 16 Mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 148 in hal 1!

Scroll naar top