Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Maakindustrie Expo ziet grote belangstelling voor 2024-editie

PERSBERICHT – HARDENBERG – Maakindustrie Expo, hét jaarlijkse evenement waar de maakindustrie samenkomt om innovaties en zakelijke kansen te ontdekken, groeit verder door. De beursvloer voor de derde editie op 15 en 16 mei 2024 in Evenementenhal Hardenberg is nu al voor 50 procent volgeboekt, mede door de komst van een aantal grote nieuwe exposanten en de terugkeer van veel trouwe exposanten. Ook zorgt de uitbreiding met het aanbod in kunststof voor een groei van Maakindustrie Expo.

“Met trots kunnen we aankondigen dat meer dan 50% van de beursvloer al is gevuld met zowel gevestigde namen als veelbelovende nieuwkomers. Vertrouwde exposanten zoals Mata Kunststoffen, Valk Weldig, Masevon, CNC Totaal en de Croimvoirtse zullen hun nieuwste technologieën en oplossingen presenteren, naast prominente nieuwkomers zoals ABI en VDL die zich zelfs met 3 onderdelen presenteren: VDL Groep, VDL Postma en VDL Wientjes”, zegt Joeri Goorhuis, accountmanager namens Maakindustrie Expo.

Maakindustrie Expo 2024 duurt ‘slechts’ 2 dagen, waardoor de focus ligt op kwaliteit en efficiëntie. De opbouw van stands wordt voor een groot deel verzorgd, zodat exposanten zich kunnen concentreren op hun boodschap en contact leggen met hun doelgroep. Een belangrijk nieuw element voor 2024 is de uitbreiding van het aanbod in kunststof, op verzoek van de bezoekers. De beurs zal meer exposanten en kennissessies op het gebied van kunststof presenteren, om tegemoet te komen aan de groeiende interesse en behoeften van de industrie op dit gebied.

Maakindustrie Expo 2024 vindt plaats op woensdag 15 mei en donderdag 16 mei in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.maakindustrie-hardenberg.nl of neem contact op met Joeri Goorhuis (joeri.goorhuis@easyfairs.com)

Scroll naar top