ABI b.v.

Compact en hoognauwkeurig: Neugart PLFN planeetvertragingen.

De nieuwe serie PLFN planetaire vertragingen van Neugart, producent en wereldwijd leverancier van nauwkeurige planetaire vertragingskasten, onderscheidt zich door de compacte bouwvorm en grote precisie. Dankzij geoptimaliseerde productie procedures is

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe serie PLFN planetaire vertragingen van Neugart, producent en wereldwijd leverancier van nauwkeurige planetaire vertragingskasten, onderscheidt zich door de compacte bouwvorm en grote precisie.

Dankzij geoptimaliseerde productie procedures is de PLFN vertraging ook leverbaar met gereduceerde speling (<1’). Hiermee is deze serie bijzonder geschikt voor gebruik in hoognauwkeurige toepassingen. Er zijn 4 bouwgroottes verkrijgbaar van 64 – 140 mm. met keuze uit 12 overbrengingen tussen 4 en 100 : 1. Opvallend is het nominaal koppel tot 1000 Nm. In vergelijking met producten van reeds bestaande fabrikanten is de koppel/volume verhouding uniek. Deze serie is, net als alle andere series, voorzien van levensduursmering. Optioneel zijn food-grade smering of laag-temperatuur smering mogelijk. De planeetvertragingen van Neugart zijn toepasbaar op alle motoren. Om de gebruiker maximaal te ondersteunen bij de selectie van de juiste planeetvertraging, wordt de nieuwe PLFN serie geïntegreerd in het Neugart Calculation Program (NCP).

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top