Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Dickes Blechmaterial abkanten
247Tailorsteel B.V.

Dik plaatmateriaal kanten

Sophia® blijft zich ontwikkelen. De nieuwste feature in de online software is dik plaatmateriaal kanten. Uw zetting in de dikke plaat wordt automatisch herkend en geproduceerd. Meer weten?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In de nieuwste versie van Sophia® wordt uw buiging in dikke materialen automatisch herkend. Het gaat hier om platen tot een dikte van 12 mm. Let op: dikke platen kunnen niet over de hele breedte gekant worden.

Een regelmatig terugkerende klantwens is het kanten van dikker materiaal dan standaard in Sophia® beschikbaar. Hiervoor was een uitbreiding van ons kantgereedschap assortiment benodigd. Recent zijn er nieuwe matrijzen aangeschaft die het mogelijk maken om dikkere platen te kunnen buigen.

Voorheen accepteerde Sophia® alle buiglijnlengtes (mits het binnen de maximale productafmeting bleef) en waren materialen dikker dan 8 mm geblokkeerd voor het kanten. De maximale kracht die de beschikbare kantbanken bij 247TailorSteel kunnen uitoefenen op een product is niet voldoende om voor alle materiaaldiktes een lengte van 3 meter te kunnen kanten. Daarom controleert Sophia® vanaf heden op de maximale buiglijnlengte voor alle materialen en materiaaldiktes aan de hand van de hoeveelheid kracht die benodigd is voor de te kanten buiglijnen. In onze aanleverspecificaties vindt u de maximale buiglengte per materiaaldikte.

Let op: Wanneer het product meer dan 45 kg weegt, krijgt u een “Product te zwaar” melding in Sophia®. Voor platen zwaarder dan 45 kg moet vooraf gecontroleerd worden of onze tilhulpen de plaat kunnen verplaatsen. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw Area Sales Manager of Customer Service.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top