Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Graveer nu ook gefoliede materialen
247Tailorsteel B.V.

Graveer nu ook gefoliede materialen

In Sophia® is het nu ook mogelijk om te kiezen voor gefoliede platen wanneer u graveringen in uw tekening heeft. Lees waarmee u rekening moet houden bij graveren in gefoliede materialen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Jarenlang is het al mogelijk om uw platen te voorzien van indicatieve graveringen. Gefoliede platen waren uitgesloten van deze bewerking. Vanaf heden is het ook mogelijk om metaal met een eenzijdige folielaag te voorzien van markeringen. Houdt u wel rekening met de volgende risico’s:

Lijmresten/folie rond de gravering
De gravering wordt door het folie heen aangebracht op het metaal. Wanneer u de folielaag verwijderd blijven er lijm- en folieresten achter op de metalen plaat. U kunt deze resten zelf eenvoudig verwijderen door de plaat te poetsen.

Onvolledige gravering door obstructie lijm/folie
Zoals genoemd wordt de gravering door het folie aangebracht. Het kan voorkomen dat de straal niet volledig door de lijm of het folie heen komt, waardoor er een onvolledige gravering op de plaat wordt aangebracht.

Enkel voor indicatieve doeleinden
Mede door het bovenstaande risico is het aanbrengen van graveringen en markeringen ook enkel voor indicatieve doeleinden. Graveringen kunnen niet voor esthetische en/of marketingdoeleinden gebruikt worden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top