KMU-Förderung 3D-Druck
Binder 3D

MKB-subsidie 3D-printen

Wilt u weten wat 3D-printen voor uw MKB-onderneming kan betekenen? Onderzoek dan de haalbaarheid samen met de experts van Binder3D.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

3D-printen biedt een breed scala aan nieuwe mogelijkheden. Door de snelle ontwikkelingen in de markt kan het lastig zijn om te vinden waar 3D-printen waarde toe kan voegen aan uw onderneming. In onze proeftuin beschikken wij over een breed scala aan tools en diensten die u kunnen helpen een vliegende start te krijgen. Iedere dag werken wij in de praktijk met de nieuwste technieken en materialen. Ons advies is dus altijd actueel.

Om 3D-printen laagdrempeliger te ontdekken zijn er een aantal subsidiemogelijkheden. Zo kan het MKB bij gezamenlijke haalbaarheidsstudies met Binder3D gebruik maken van de MKB-participatie voucher van het 3D print kompas of de MKB advies voucher van de provincie Drenthe.
Meer weten? Bezoek dan onze website https://www.binder3d.com/nieuwsfeed/mkb-subsidie-3d-printen of neem contact op met ons team door te bellen met 0593 745 039 of te mailen naar info@binder3d.com.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top