Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Maakindustrie Expo maakt kennisprogramma voor editie 2024 bekend

HARDENBERG – Maakindustrie Expo, het jaarlijkse evenement dat de maakindustrie samenbrengt om innovaties en zakelijke kansen te ontdekken, maakt het uitgebreide kennisprogramma bekend voor de editie van 2024. Op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 zal de vakbeurs van start gaan in Evenementenhal Hardenberg.

Het kennisprogramma op de woensdag staat in het teken van inspirerende sessies, met als hoogtepunt LinkedIn-trainingen door Social Selling Expert Jorrit Drieënhuizen. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor deze sessies, waarin ze essentiële vaardigheden leren om LinkedIn effectief in te zetten voor hun bedrijfsgroei en zakelijke relaties.

Naast de LinkedIn-trainingen biedt het programma van Maakindustrie Expo een verscheidenheid aan sessies die gericht zijn op verschillende aspecten van bedrijfsontwikkeling en innovatie. Zo zal TNP Groep een sessie leiden over de cruciale rol van een praktische bedrijfsstrategie voor aantrekkelijk werkgeverschap en effectief leiderschap. De impact van doelgerichte strategieën op het bevorderen van eigenaarschap en het creëren van een betrokken bedrijfscultuur zal worden verkend, met praktische inzichten voor duurzame groei en een competitief voordeel.

Prodware zal bezoekers begeleiden in een sessie over het omgaan met de uitdagingen van morgen in het digitale tijdperk, met focus op consultancy, managed services en de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologieën, met name binnen het Microsoft Dynamics 365-ecosysteem. Binder3D gaat de waarde van 3D-printen in maakbedrijven belichten, terwijl Evofenedex ingaat op thema’s als duurzaamheid en export naar het buitenland, cruciale aspecten voor de groei van maakbedrijven in een geglobaliseerde markt.

ECNN voegt een interactieve sessie toe over explosieveiligheid. Op een luchtige en educatieve manier gaan ze in op de essentie van explosieveiligheid, waarbij belangrijke vragen worden beantwoord en het kennisniveau van de deelnemers wordt getest. Frontis geeft een sessie over de evoluerende rol van maakbedrijven in het digitale tijdperk, waarbij digitale selfservice en advisering centraal staan voor toekomstig succes. En vertelt Solvisoft | Let IT work for you hoe online innoveren een bijdrage kan leveren aan je bedrijfsproces.

Maakindustrie Expo nodigt alle professionals en geïnteresseerden in de maakindustrie uit om deel te nemen aan dit dynamische kennisprogramma en te profiteren van de waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden die het evenement te bieden heeft. Voor meer informatie over Maakindustrie Expo 2024 en het volledige programma, bezoek www.maakindustrie-hardenberg.nl.

Over Maakindustrie Expo: Maakindustrie Expo is het jaarlijkse evenement waar professionals uit de maakindustrie samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken, zakelijke kansen te verkennen en te netwerken met toonaangevende experts en organisaties in de sector.

Scroll naar top