Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Bezoekers

Wat is MIX Noordoost?

Kom in 1 dag in contact met meer dan 100 leveranciers van technische oplossingen. MIX Noordoost is de regionale showroom voor de maakindustrie. Van idee tot productie, je vindt hier exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Spijker daarnaast je kennis bij en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in deze snelle innovatieve wereld. 

Programma

De beursvloer wordt tijdens MIX Noordoost aangevuld met een programma. Hier kan je je kennis bijspijkeren en de nieuwste innovaties tot leven zien komen.

Wie is de exposant

Op MIX Noordoost staan exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het uitwerken van je idee naar prototype tot de fabricage en assemblage van het eindproduct

COVID-19

We ontvangen je graag als bezoeker op MIX Noordoost. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen genomen.

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Je kan als bezoeker gemakkelijk informatie verzamelen tijdens je bezoek aan MIX Noordoost. Scan met je Smart Badge interessante stands en ontvang alle informatie van de exposant in je mailbox. Jij kiest zelf waar je meer informatie over wil ontvangen.  

Praktische informatie

19 & 20 mei 2021

11:00 - 21:00 uur

Hardenberg

Scroll naar top