Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

54U Media BV
54U Media BV

54U Media BV

Over ons

54U Media, de uitgever in de Metaal, uit Apeldoorn, is dé uitgever van vakbladen en websites in de metaal. Het maken en verspreiden van MetaalNieuws is onze voornaamste activiteit. Maar 54U Media doet meer, zeker nu de markt veel meer vraagt dan een papieren krant: we creëren content, schieten video’s, maken brochures op en zorgen voor bereik op social media kanalen. Oftewel: we hebben alle mogelijkheden in huis om bedrijven te helpen hun potentiële klanten in de metaalsector te bereiken.

54U Media is tegenwoordig een full-service mediabedrijf, dat actief is in de markt voor de technische industrie in Nederland, met name de metaalbewerkende en metaalverwerkende industrie. De (print) uitgave van het vakblad MetaalNieuws vormt samen met bijbehorende website de basis van onze uitgeverij.

In de loop der jaren heeft 54U Media zich ontwikkeld van de uitgever van een eens per veertien dagen verschijnend vakblad tot een moderne multimediale uitgeverij, die volop oog heeft voor de digitale ontwikkelingen en een vaste plek heeft veroverd in de metaalbranche, maar ook daar buiten. Onze belangrijkste titels zijn MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws, en VerspaningsNieuws.

54U Media is een dienstverlenende, servicegerichte organisatie, die dicht bij de klant staat. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact. Onze kleine ploeg vormt een goed ingespeeld team, waarbinnen iedereen zijn eigen taken heeft. Zo kunnen we snel en efficiënt heel wat werk verzetten en veel productie draaien.

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top