Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Dynfos Business Solutions B.V

Dynfos Business Solutions B.V

Over ons

Dynfos Business Solutions biedt de totaaloplossing voor automatisering van productieprocessen. Met de kennis die wij in het voorgaande decennium hebben opgedaan staan wij dagelijks klaar voor bedrijven in de maakindustrie.

IronCAD 3D CAD-software
Ervaar het onbegrensd ontwerpen met deze ware revolutie op CAD. IronCAD heeft alles in huis voor professioneel 3D-tekenen. Met de zeer flexibele ontwerpwijze en eenvoudige tools heb je in een mum van tijd jouw ontwerp nauwkeurig getekend. Dit alles binnen één en het zelfde pakket.

Dynfos ERP-software
Binnen één managementsysteem productie, administratieve, logistieke en financiële processen inzichtelijk. Een flexibele en gebruiksvriendelijke digitale omgeving.

Onze CAD- en ERP-software sluiten naadloos op elkaar aan én functioneren los van elkaar.

Nieuws

Job Ads

Software Developer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven Software Developer met kennis van C#, Windows en SQL. Jij maakt deel uit van een team met enthousiaste IT’ers, die dagelijks bezig zijn met de ontwikkeling van ERP-bedrijfssoftware voor de maakindustrie.

Je gaat je bezighouden met het definiëren en implementeren van innovatieve stappen die van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Ook het aanbrengen en verbeteren van functionaliteiten in bestaande en nieuwe applicaties behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast ben je bezig met het ondersteunen van productmanagers.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top