Evenementenhal Hardenberg – 16 & 17 april 2025

Merrem Kunststoffen BV

Merrem Kunststoffen BV

Over ons

Merrem Kunststoffen is bewerker en leverancier van technische kunststoffen. Merrem is in 2006 opgericht en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste bewerkers van technische kunststoffen in Nederland en zelfs van Europa. Inmiddels werken we in Dinxperlo met ruim 65 mensen dagelijks aan een optimale balans tussen de hoogst mogelijke kwaliteit en de kortst mogelijke levertijd.

In januari 2018 zijn we verhuisd naar een volledig nieuwe locatie aan de Jaegerinkweg in Dinxperlo. Hierdoor hebben we onze bedrijfsprocessen nog verder kunnen optimaliseren en hebben we de mogelijkheid om de komende jaren door te groeien. Innoveren en automatiseren zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze combinatie geeft ons de mogelijkheid om uiterst efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken. Dit resulteert in korte levertijden en scherpe prijzen.

Ons doel is om onze opdrachtgevers in onder andere de machinebouw, apparatenbouw, de medische branche en de voedingsmiddelenindustrie zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen wij door het geven van advies over het gebruik van de juiste technische kunststoffen bij de gevraagde toepassing. Ook denken wij met opdrachtgevers mee wanneer producten beter of efficiënter geproduceerd kunnen worden door kleine aanpassingen aan het product. Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat onze kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hun productieproces ondersteunen!

We investeren in onze mensen, machines en gereedschappen zodat we alle bewerkingen nauwkeurig en efficiënt kunnen uitvoeren. Om onze opdrachtgevers zo snel mogelijk te bedienen werken we in een tweeploegendienst. En wanneer de medewerkers naar huis zijn, gaan de robots verder.

Sinds 2015 zijn wij in het bezit van de ISO-9001 certificering. We zijn er trots op aan deze certificering te voldoen omdat hiermee is aangetoond dat onze processen voldoen aan de internationaal gestelde normen.

* Levering van plaat- en stafmateriaal uit voorraad;
* Bewerking op basis van tekening of aangeleverde onderdelen;
* Korte levertijden door efficiënte (half)geautomatiseerde productieprocessen.

Nieuws

Job Ads

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top