Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Hartholt: Van Elektrotechniek tot Aandrijf- en Besturingstechniek – Sinds 1996 Uw Partner in Advisering en Verkoop van Aandrijvingen en Automatiseringsoplossingen.

In dit artikel spreken we met Henk Hartholt, directeur-eigenaar & Louise Schokker, verkoopondersteuning van Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt.
Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt is opgericht in 1996 als Hartholt Elektrotechniek. Door hun klant als partner te zien bleef het niet bij alleen besturingstechniek en is in 2000 begonnen met de advisering en verkoop van aandrijvingen en componenten. Ook adviseren ze bedrijven bij automatisering en/of modernisering.

Optimale Besturings- en Aandrijfoplossingen voor mkb-bedrijven in Diverse Sectoren
Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt richt zich op het mkb met een personeelsbestand tussen 5 en 100 medewerkers, voornamelijk actief in sectoren zoals machinebouw, waterbehandeling, technische installaties, groente- en fruitverwerking, reinigingstechnieken, en technisch ontwerp- en ingenieursbureaus laten Henk en Louise aan ons weten.

Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder (PLC-)besturingstechniek, besturingskasten, frequentieregelaars, ElektroCilinders, elektromotoren, reductoren en MotorGestuurde afsluiters.

Waar Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt in uitblinkt, is het vakkundig meedenken met de klant, met name op het gebied van besturing met aandrijvingen. Het bedrijf legt de nadruk op betrouwbaarheid en eerlijkheid in de relaties met klanten, waardoor zij niet alleen technologische oplossingen bieden, maar ook een partnerschap opbouwen gebaseerd op vertrouwen en expertise.

Toekomstdromen en ambities 
Hartholt levert een waardevolle bijdrage aan het behalen van de zakelijke doelstellingen van hun klanten. Dit doen ze door middel van het aanbieden van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van besturing en aandrijving. Zij streven daarbij naar eenvoud, gebruikersgemak en slimme functionaliteit. Op hun manier van werken willen ze herkend worden als betrokken en creatieve partner met aandacht voor details. 

Wat kunnen we van jullie verwachten tijdens Maakindustrie Expo? 
Tijdens de beurs willen Henk en Louise hun producten tastbaar en zichtbaar op de beursvloer hebben staan. Zoals ze zelf aangeven ‘’Het is menseigen om dingen te kunnen aanraken/voelen’’

Wil je meer weten over Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt Bezoek ze op 15 en 16 mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 102 in hal 1! 

Scroll naar top