Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

In de spotlight: IJssel

Eén van de vele mooie bedrijven op Maakindustrie Expo is IJssel. Dit bedrijf is ruim 29 jaar geleden ontstaan vanuit SCANIA met zo’n 25 werknemers. In de daarop volgende jaren is het bedrijf uitgegroeid naar ruim 450 fte’s, verdeeld over zes werklocaties. Ben je benieuwd naar het verhaal van dit mooie bedrijf én hun plannen voor Maakindustrie Expo? Je leest het in ‘In de spotlight’!

IJssel werkt in de meeste gevallen op projectbasis, voornamelijk voor opdrachtgevers die zich bevinden in de groep productiebedrijven. Hierbij maakt IJssel onderscheid in algemene productie, procesindustrie en foodindustrie. Voor deze doelgroepen gaat IJssel aan de slag met bijvoorbeeld conceptstudies, haalbaarheidsstudies, conceptontwikkeling, detailengineering en project management, maar ook met fabricage in eigen huis of op locatie en het ontwikkelen, bouwen en in bedrijfstellen van machines. Ook voor onderhoud van machines en productielijnen ben je bij IJssel aan het goede adres.

IJssel helpt hun opdrachtgevers met het verbeteren van hun concurrentiepositie in de markt door meetbaar meer rendement te creëren en verbeterteams op maat in te zetten (teams bestaande uit bedrijfskundigen, engineers, besturingsspecialisten en monteurs). Alle expertises die je nodig hebt, vind je bij IJssel onder één dak. Het bedrijf werkt lean en combineert deze werkwijze met hun eigen IJssel-model.

Het is de droom van IJssel om vanuit een landelijke dekking een betrouwbare partner te zijn voor haar partners, om zo hun concurrentiepositie ten opzichte van buitenlandse producenten te behouden en/of te verbeteren. Op Maakindustrie Expo laat IJssel zien waarvoor je bij hen terecht kunt, met als uitgangspunt het thema ‘het inrichten van een slimme fabriek’.

Wil je verder lezen over Ijssel? Open dan het exposantenprofiel. Je vindt IJssel tijdens Maakindustrie Expo op stand 421.

Scroll naar top