Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Jinnovation – een samenvoeging van Jan Willem en innovatie, is continue bezig om nieuwe betere oplossingen te vinden voor productieprocessen.

Jinnovation in de Spotlight: dit artikel lichten we een mooi bedrijf verder uit! Jan Willem Muilerman, de eigenaar en engineer van het bedrijf, vertelt ons meer over wat Jinnovation precies doet.
Jinnovation legt de brug tussen leverancier en klant op gebied van reiniging-oppervlaktebehandeling en statische ontlading vertelt Jan Willem. Verder begon Jinnovation oorspronkelijk als een importeur/distributeur van producten voor het beheersen van statische elektriciteit en baanreinigingssystemen. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met een aparte afdeling die zich richt op een breed scala aan reinigingsproducten. Jinnovation richt zich op productiebedrijven op gebied van kunststof-papier-rubber.

Klantgericht, flexibel en betrouwbaar met innovatieve oplossingen!
Jan Willem benadrukt dat hun bedrijf klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn altijd op zoek naar oplossingen die werken voor hun klanten. Jinnovation streeft naar het worden van een betrouwbare partner voor hun klanten door middel van een uitgebreid productenassortiment. Momenteel biedt Jinnovation een scala aan producten aan, waaronder droogijsstraalmachines, plasma-corona oppervlaktebehandelingen, statische ontladingen en spanwalsen.

Wat willen jullie centraal stellen of laten zien tijdens jullie deelname aan Maakindustrie Expo in 2024?
Onze deelname aan de Maakindustrie Expo biedt een uitgelezen kans om onze droogijsstraalmachines extra onder de aandacht te brengen, aldus Jan Willem. Jinnovation biedt diverse machines voor verschillende markten, waaronder:

Cube serie: compact en effectief voor kleine oppervlakken.

  • Cube 12/2
  • Cube plus
  • Cube Vario

PowerJet serie: voor grote oppervlakken en zware vervuiling.

  • PowerJet 16/10
  • PowerJet 16/10 Plus
  • PowerJet 20/20

MIA en Vamil regelingen
Milieu investeringsaftrek en gunstige afschrijvingen.

Wil jij meer weten over Jinnovation Bezoek ze op 15 en 16 Mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 243 in hal 2! 

Scroll naar top