Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

A. Leering Metaalbewerking is dé specialist als het gaat om het bewerken en verwerken van diverse soorten metaal.

Vandaag spreken wij met Duco ten Buuren, Accountmanager van A. Leering Metaalbewerking. ‘’Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf met een groot sociaal karakter. Dit houdt in dat wij werken met mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Maar vergis je niet! Onze vakmensen leveren kwalitatief maatwerk’’ laat Duco weten.

Doelgroep

A. Leering Metaalbewerking biedt een breed scala aan halffabricaten voor de maakindustrie. Duco vertelt ook dat ze verschillende soorten metalen kunnen bewerken van staal tot RVS en aluminium tot kunststof. A. Leering Metaalbewerking is bedreven in verschillende vormen van metaalbewerking en biedt een uitgebreid machinepark waarmee ze diverse metaalbewerkingstechnieken kunnen uitvoeren waaronder:

  • seriematig boorwerk
  • freesbewerkingen (CNC) – kleine tot middelgrote series
  • draaiwerk (CNC) – kleine tot middelgrote series
  • conventioneel draaiwerk – enkel stuks en kleine series
  • diverse laswerkdisciplines in staal, RVS en aluminium
  • kanten
  • zagen

Toekomstdromen en ambities

Duco benadrukt dat ze als bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Ze realiseren hun bedrijfsdoelstellingen op het gebied van MVO door:

‘’Ons bedrijf zo te organiseren dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol zijn in ons bedrijf. Leer- en werkplekken te bieden aan gemotiveerde medewerkers die zich verder willen bekwamen in hun vak.’’

Wat kunnen we van jullie verwachten tijdens Maakindustrie Expo?

‘’Dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat zijn om prachtige producten en halffabricaten te produceren tegen korte doorlooptijden en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding’’ vertelt Duco. ‘’Ook dat we naar de wensen van de klant, van niets iets kunnen maken. Tevens kom je onze producten op veel plekken in het dagelijks leven tegen, zoals lichtmasten van sportvelden en onderdelen van (mindervalide)fietsen, dit is erg leuk om te zien!’’

Wil jij meer weten over A. Leering Metaalbewerking? Bezoek ze op 15 en 16 Mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 208 in hal 2!

Scroll naar top