Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Maakindustrie Expo verzorgt borrel voor medewerkers van ATS edgeIT

Op vrijdag 1 september ging Joeri Goorhuis, accountmanager Maakindustrie Expo, al vroeg op pad  richting Zuid-Holland met als eindbestemming Rhoon. In Rhoon is namelijk ATS EdgeIT gevestigd. Een mooi bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het optimaliseren van productieprocessen.

Afgelopen mei presenteerden een aantal enthousiaste medewerkers het bedrijf op Maakindustrie Expo. “We hebben twee leuke dagen gehad in Hardenberg. Maakindustrie Expo is een goede beurs om je relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen” aldus Michael van de Velde, Support & Service Manager. “Een beurs met een open sfeer en je wordt goed verzorgd door het team van Easyfairs”. Op de beurs heeft ATS EdgeIT direct de beslissing gemaakt om een nieuwe handtekening te zetten voor de komende editie in 2024. Dat werd beloond met een borrel op locatie voor het hele team.

“We vinden het belangrijk om aan de relatie met onze klanten te werken voor de lange termijn. We werken samen om een succesvolle vakbeurs neer te zetten en streven er naar dat onze klanten zoveel mogelijk rendement uit hun deelname halen” geeft Joeri aan. Daar hoort ook bij dat je tijd voor elkaar vrij maakt.

Met een auto vol met gekoelde biertjes en wijn kwam Joeri op vrijdagmiddag in Rhoon aan. Het vaste team stond al klaar om hem op te vangen. De borrelplanken werden bezorgd door een lokale partner. Dus tijd om te proosten op de samenwerking!

“Een ontzettend leuk team met frisse energie en daarom een hele gezellige borrel! Bedankt voor de gezelligheid. Wij kijken uit naar onze samenwerking voor het komende jaar” aldus Joeri Goorhuis.

Maakindustrie Expo vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.maakindustrie-hardenberg.nl

Scroll naar top