Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Meilink: Uw solide partner voor complete chain solutions in industriële verpakkingen en logistiek

Op 15 en 16 mei is het tijd voor Maakindustrie Expo: hét event voor de maakindustrie. Eén van de partijen die zich daar presenteert, is Meilink. Wij vroegen Wouter Dijkman, salesmanager bij Meilink, naar meer informatie over dit mooie bedrijf.

Wouter geeft aan dat Meilink specialist is in het ontwerpen, testen en produceren van industriële verpakkingen en het vakkundig verpakken, hightech reinigen en wereldwijd vervoeren van kapitaalgoederen. Met complete chain solutions, van ontwikkeling tot duurzaam hergebruik, staat Meilink als solide partner voor tijdige, onbeschadigde en flexibele leveringen van bedrijven in de maakindustrie.

Volledige oplossingen voor industriële kapitaalgoederen

Voor producenten van industriële kapitaalgoederen biedt Meilink verschillende producten aan, waaronder verpakkingen van heavy duty golfkarton, hout en/of combinaties hiervan. Ze leveren op maat gemaakte verpakkingen inclusief interieurs en andere verpakkingsbenodigdheden. Daarnaast bieden ze diensten aan zoals transportbegeleiding, cleaning, warehousing, ontwerpen, testen, marshalling en duurzaam hergebruik om hun klanten volledig te ontzorgen.

Van ontwerp tot levering: Excellente Industriële Verpakkingsoplossingen

Meilink blinkt uit in het leveren van industriële verpakkingsoplossingen van ontwerp tot hergebruik. Hun ultieme doel is om klanten volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en succesvol kunnen presteren. Meilink Securing Value gaat verder dan alleen het leveren van verpakkingen; het omvat een complete missie om zorg uit handen te nemen en kostbare producten onbeschadigd, op tijd en gebruiksklaar op de plaats van bestemming af te leveren, waar dan ook ter wereld. Met een breed scala aan producten en diensten specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie, biedt Meilink een totaaloplossing voor hun klanten.

Als laatste laat Wouter nog weten wat hun het meeste aanspreekt in deze branche.

‘’In Nederland hebben we zo’n enorme kennis op het gebied van de Maakindustrie en dat strekt wereldwijd.
Een bijdrage hieraan leveren om de goederen van A naar B te krijgen waar ook ter wereld, op Tijd, Onbeschadigd en Flexibel. Dat is echt TOF!’’

Wil jij meer weten over Meilink? Bezoek ze op 15 en 16 mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 239 in hal 2!

Scroll naar top