Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

LinkedIn training voor de maakindustrie

LinkedIn training voor de maakindustrie

De LinkedIn training zit vol!

  • Leer slimmer werken aan zichtbaarheid van je bedrijf
  • Ontdek alle mogelijkheden van het zakelijk netwerk LinkedIn
  • Simpel & efficiënt!

Hoe positioneer je je als ondernemer in de maakindustrie? Welke kansen bieden social media om zichtbaarheid te vergroten, nieuwe commerciële kansen te ontwikkelen en netwerken te vergroten? Wereldwijd is LinkedIn het belangrijkste social media platform voor de zakelijke markt. Met ruim 706 miljoen gebruikers wereldwijd biedt dit platform enorme zakelijke kansen.

Leer zakelijke, creatieve en technische vaardigheden om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

In dit programma ga je actief aan de slag met mogelijkheden van LinkedIn voor de maakindustrie. In drie bijeenkomsten worden de belangrijkste stappen gezet om te zorgen voor een sterke positionering en professionele uitstraling van je bedrijf. Je werkt aan een voedingsbodem voor mooie resultaten en er worden concrete stappen gezet.

In samenwerking met Verenigde Maakindustrie Oost, Koninklijke Metaalunie en Centraal Beheer bieden we dit programma aan. In drie interactieve sessies van 2,5 uur deelt social selling expert Jorrit Drieënhuizen van Centraal Beheer praktische tips en nieuwe inzichten om Linkedin en social selling succesvol toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Een training voor: Ondernemers en commercieel verantwoordelijken in de maakindustrie. 

Het programma

Het programma bestaat uit 3 sessies van 2,5 uur. Het is een interactief programma, waarin je actief aan de slag gaat met de mogelijkheden van LinkedIn voor de maakindustrie. Je gaat aan de hand van tips & tools aan de slag met LinkedIn. Je maakt een professionele bedrijfspagina aan, bouwt vlot een goed zakelijk netwerk op, leert zoekopties te gebruiken en leert hoe je leads kunt genereren uit LinkedIn.

Dinsdag 7 februari 2023    7.30 – 10.00 uur     Sessie 1: Personal Branding:

Wat is er nodig om top of mind te worden bij je doelgroep? Wat wil je uitstralen en hoe zorg je voor een goede eerste indruk op LinkedIn? In deze sessie gaan we aan de slag met het maken van keuzes: wie is mijn doelgroep, wat zijn hun uitdagingen en op welke manier kan ik hieraan een bijdrage leveren. Aan de hand van deze keuzes gaan we concreet aan de slag met de inrichting van het eigen LinkedIn profiel en het uitbouwen van netwerken.

Dinsdag 21 februari 2022          7.30 – 10.00 uur     Sessie 2: Delen content en opvolging sales: 

Om zichtbaar te zijn op LinkedIn moet je een verhaal vertellen. Wat is jouw verhaal op LinkedIn en hoe zorgt deze content voor (commerciële) kansen? In deze sessie gaan we aan de slag met aansprekende en relevante content voor je doelgroep en krijg je tips voor creëren van een groot bereik.

Dinsdag 14 maart 2022        7.30 – 10.00 uur     Sessie 3: Hoe presenteer je jezelf als werkgever: 

Een enorme uitdaging voor veel organisaties is het werven van personeel. LinkedIn is voor veel mensen een platform voor het vinden van een nieuwe baan of het vergroten van loopbaankansen. Maar hoe presenteer je jezelf als bedrijf, wat straal je uit, hoe zorg je voor de juiste branding en hoe ben je zichtbaar bij mensen die actief en niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. In deze sessie behandelen de diverse mogelijkheden van LinkedIn rondom employer branding en het werven van nieuw personeel. Neem voor deze sessie daarom ook je HR medewerker mee. 

Locatie: 
De sessies vinden plaats bij ondernemers uit de regio. 
Sessie 1 bij PM in Dedemsvaart
Sessie 2 bij Ter Hoek Vonkerosie in Rijssen 
Sessie 3 bij RUIM vol creatieven in Hardenberg

De kosten: 
Voor deelname aan dit programma vragen we een eigen bijdrage van €75,-

Ontdek alle mogelijkheden van het zakelijk netwerk!

Training

Trainer: Jorrit Drieënhuizen – Centraal Beheer 

  • Maximaal 25 personen
  • 3 sessies inclusief ontbijt
  • 7.30 – 10.00 uur
Jorrit Drieënhuizen – Centraal Beheer
Scroll naar top