Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Zaken doen in Duitsland

Zie jij kansen in Duitsland? Heb je er al vaker over nagedacht om je netwerk uit te breiden maar de stap nog nooit genomen? Wij kunnen je helpen want zaken doen in Duitsland is namelijk één van onze speerpunten! Vlak over de grens bevindt zich één van de grootste regio’s voor machinebouw in Duitsland. Een regio die zich kenmerkt door een diverse mix van industrieën uit de machinebouw, kunststoftechniek, keuken- en meubelindustrie en voedselproductie. Het is de thuisbasis van tal van marktleiders zoals DMG Mori, Miele, Claas, Nobilia en Dr. Oetker. 

Wist je dat de Duitse vakbeurzen all about automation en FMB onderdeel zijn van Easyfairs? Met in totaal 10.000 bezoekers ligt hier voldoende potentie voor jou om je marktgebied uit te breiden. Door onze krachten te bundelen kunnen wij jouw beter helpen om je doelen te realiseren. Wil je meer weten of heb je advies nodig? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen contact met je op!

Regionaal – compact – relevant 

De all about automation vakbeurzen zijn regionale vakbeurzen voor industriële automatisering. Fabrikanten, distributeurs en dienstverleners netwerken met automatiseringsgebruikers uit de regio. All about automation kenmerkt zich door de kwaliteit van netwerken en biedt kansen om op een vertrouwde manier zaken te doen.

25 en 26 januari 2023 Hamburg

Effectief – persoonlijk – focus 

FMB in Bad Salzuflen is de toonaangevende leveranciersbeurs voor machinebouw, automatisering en productie. Het is de ontmoetingsplaats voor één van de grootste regio’s voor machinebouw in Duitsland. Met een uniek servicepakket kun je als exposant en bezoeker zaken doen in een unieke sfeer. De vakbeurs wordt ondersteund door het grootste branchenetwerk in de regio owl maschinenbau. 

8. – 10.11.2023 Bad Salzuflen

Scroll naar top