Valk Welding BV

Valk Welding BV

Over ons

Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series.

Met de verkoop en installatie van meer dan 2.800 industriële robots en een maandelijkse levering van meer dan 800 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Nieuws

Job Ads

Service engineer (Zuid-Nederland en België)

Ben jij een (ervaren) Service engineer? En ben je op zoek naar een zelfstandige baan bij onze klanten waarbij je storingen oplost of onderhoudswerkzaamheden uitvoert? Ook onder stressvolle omstandigheden? Dan is Valk Welding op zoek naar jou! Wij zijn een familiebedrijf en zorgen ervoor dat onze klanten ontzorgd worden. Wij onderhouden de geplaatste installaties en daarnaast lossen we 5 dagen per week storingen snel, veilig en efficiënt op.

Vacatureadvertenties bekijken »

Electro Technicus / Assemblage Engineer

Valk Welding levert automatisering voor de lasproductie waarbij lasrobots en lastoevoegmaterialen de belangrijkste componenten zijn. Binnen Europa is Valk Welding een toonaangevende leverancier op het gebied van industriële robotisering en lastechniek. Op het gebied van robots leveren wij systemen voor diverse toepassingen voornamelijk voor lassen.

Door onze sterk groeiende activiteiten zijn wij momenteel op zoek naar een Electro technicus / Assemblage Engineer. Als Electro Technicus / Assemblage Engineer bij Valk Welding ben je verantwoordelijk voor het elektrisch en mechanisch assembleren van robotinstallaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top