Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024

Profilelaser: Uw vertrouwde specialist in nauwkeurig lasersnijden van buizen, kokers en profielen, met meer dan 20 jaar toegewijde expertise.

Op 15 en 16 mei staat Evenementenhal Hardenberg volledig in het teken van de maakindustrie. Tijdens Maakindustrie Expo presenteren meer dan 100 verschillende bedrijven zich aan de industrie. Eén van die bedrijven is Profilelaser. Profilelaser is gespecialiseerd in het lasersnijden van buizen, kokers en profielen van RVS, staal, aluminium, koper en messing. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn zij één van de oudste en meest gerenommeerde specialisten in buislasersnijden en staan ze bekend om hun expertise en toewijding aan kwaliteit.

Vooruitstrevend in groei en duurzaamheid.

De klanten van Profilelaser zijn heel divers. Alle bedrijven die buizen kokers en/of L- en U-profielen bewerken in hun producten kunnen klanten zijn van Profilelaser. Jan, directeur van Profilelaser laat weten dat:

‘’De kwaliteit van ons snijwerk is zeer hoog, we leveren maatwerk in advies, producten, verpakking en logistiek. Ons moderne, uit 6 buislasermachines bestaande machinepark garandeert een hoge leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we uitsluitend buis-, koker en profielen lasersnijden resulteert dit in 100% focus.’’

De grote diversiteit van de markt waarin Profilelaser zich beweegt, spreekt Jan het meest aan. Veel van de door hun geproduceerde halffabricaten worden gebruikt voor een keur aan mooie eindproducten!

Recent is Profilelaser verhuisd om de geplande groei te accommoderen. Door te verhuizen naar een groter pand geeft dit Profilelaser de ruimte om nog meer klanten bedienen. Ook zetten ze stappen richting een nog duurzamer bedrijf door het aanschaffen van een nieuw zonnepark. Dit initiatief onderstreept de betrokkenheid van het bedrijf om zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen en een voorbeeld te stellen in de maakindustrie. Lees hier verder.

Maakindustrie Expo

Profilelaser neemt deel om kennis te maken met nog meer relevante bedrijven uit de maakindustrie en te laten zien dat zij klaar zijn voor de toekomst. Ook laat Jan weten dat het hun ambitie is om samen met hun klanten te groeien en hun voorsprong op de markt verder te vergroten.

Profilelaser onderscheidt zich van de meeste metaalbedrijven door hun machines die een maximaal gewicht van 40kg/m aankunnen. Ze kunnen hiermee niet alleen staal, RVS en aluminium lasersnijden, maar ook koper en messing. Hiermee onderscheidt Profilelaser zich ten opzichte van de meeste metaalbedrijven die het buislasersnijden als completering van het pakket aanbieden.

Wil jij meer weten over Profilelaser? Bezoek ze op 15 en 16 mei 2024 tijdens Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg op stand 238 in hal 2!

Scroll naar top